pondělí 23. července 2012

Windows 8


UPGRADE NA WINDOWS 8

Od  2. června 2012 až do 31. ledna 2013 je k dispozici speciální nabídka pro zákazníky, kteří zakoupí nový počítač se systémem Windows 7 nebo volně prodejnou licenci (tzv COEM – klasicke OEM u nas prodavane Windows 7 pod kodem SWMSxxxx) v tomto období. Tato speciální nabídka se nazýváWindows Upgrade Offer a kompletně ji zastřešuje společnost Microsoft.

Podrobnosti nabídky Windows Upgrade Offer (WUO)

Platnost od 2. června 2012 do 31. ledna 2013:

·         Vztahuje se na všechny počítače prodané v tomto období, které mají předinstalovaný systém Windows 7 Home Premium, Professional nebo Ultimate (OEM licence)a na vsechny volně prodávané nepředinstalované Windows OEM (COEM).
·         1 upgrade licence na jeden zakoupený počítač nebo na jednu licenci
·         Zákazník obdrží upgrade licenci na systém Windows 8 Pro, bez ohledu na to, zda-li zakoupil verzi Home Premium, Professional nebo Ultimate.
·         Maximálně 5 licencí na jednoho zákazníka (firmu/organizaci), více není možné, žádné výjimky se neudělují.
·         Uplatnění žádosti na tuto speciální nabídku lze nejpozději do 28. února 2013.
·         Cena 14,99 EUR včetně DPH
Proces žádosti:

·         Zákazník zakoupí počítač nebo licenci, která splňuje podmínky na získání upgrade licence systému Windows 8 Pro za zvýhodněnou cenu.
·         Zákazník se zaregistruje na stránkách Upgrade Offer – www.windowsupgradeoffer.com 
·         Zákazník obdrží potvrzení e-mailem, že žádost byla přijata a že bude informován e-mailem v okamžiku, kdy bude systém Windows 8 dostupný na trhu (General Availability).
·         V okamžiku uvedení produktu na trh (General Availability), zákazník obdrží e-mail, který zároveň obsahuje promo kód a instrukce pro dokončení nákupu.
·         Zákazník přejde na stránky Upgrade Offer - www.windowsupgradeoffer.com, dokončí objednávku a zaplatí 14.99 EUR, následně si stáhne instalační image z webu.
Další detaily:

·         Platba pouze platební kartou Visa, MasterCard, American Express nebo přes PayPal systém
·         Možnost zažádat si o fyzické médium, cena se pohybuje v rozpětí 20-30 EUR, v závislosti na trhu.
·         Upgrade licence může být použita na libovolném počítači, který splňuje požadavek na oprávněnou podkladovou licenci (Windows XP SP3, WindowsVista, Windows 7).
·         Microsoft bude poskytovat 90 dní podpory na tuto nabídku od jejího získání.
·         Nabídka se vztahuje na počítače, které jsou distribuovány s platným štítkem Certifikát pravosti (COA štítek) a Product key na štítku nebyl předtím použit.
·         Informace o programu na www.windowsupgradeoffer.com
·         Vztahuje se i na COEM licence

Žádné komentáře:

Okomentovat